MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Да почиваме в България!

. . . . . . .
Адрес: България, Пампорово
Вело парк „Пампорово“ е разположен в сърцето на Родопите, в курортен комплекс „Пампорово“, на 1650 м надморска височина и на около 220 км от град София и 85 км южно от Пловдив. Основният туристически поток е съсредоточен главно през зимата, но през последните години започва да се превръща в една от водещите байк дестинации не само в България, но и на Балканите. Вело паркът предлага огромно разнообразие от трасета с нови елементи, препятствия, виражи, скокове, разнообразни дървени конструкции, както и маркирани маршрути, насочени към дисциплината крос кънтри. Паркът разполага с над 25 км обособени пътеки за практикуване на маунтин байк, както и със специализирано трасе за спускане с дължина 1 800 м. То е изработено по всички световни стандарти и изисквания, и позволява организирането на състезания от международно ниво.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ТРАСЕТА:


Трасе за спускане
– дължина 1800 м

Фамилно трасе
– дължина 5400 м, маркирано в зелено, подходящо за всички възрасти, води до най-красивите места в региона

Трасе за среднонапреднали и напреднали
– дължина 2 800 м, маркираните в жълто маршрути са подходящи за средно напреднали, а маркираните в червено са подходящи за напреднали байкъри, които искат да усъвършенстват уменята си.

Други
: през летния сезон паркът се обслужва от 3 лифта, байкове от различен клас под наем, защитна екипировка под наем, разнообразни пешеходни и веломаршрути с водач и включени велосипеди и екипировка под наем.
© 2001 — 2024 | All rights reserved | created by format.bg