MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Да почиваме в България!

. . . . . .
Адрес: България, кк Камчия
Спортен комплекс „Камчия“ е най–модерната спортно възстановителна база на територията на България. Комплекъст се намира в кк Камчия, на отстояние 25км от град Варна и е част от “Санаторно-оздравителен комплекс Камчия”. Съчетанието на спортни съоръжения, леглова база и лечебно – диагостичен  и балнеологичен център, превръщат СК Камчия в идеалното място за провеждане на спортно възстановителни лагери.

В рамките на комплекса са разположени:

Многофункционална спортна зала - зала с размери 45/90 м. и височина 12м. В залата има писта за лека атлетика /200м/ , игрално поле за игри с топка, което може да се преоборудва в хокейно игрище /изкуствен лед/ . Комплексът разполага с два тепиха за борба GIMNOVA и две татамита AGGLOREX, както и всякакво допълнително оборудване за провеждане на тренировки. Спортната зала е климатизирана и вентилирана по – най съвременна технология, осветлението в залата е 650 lx. В двата края на залата, като част от системата за отчитане на резултати са разположени видео стени с размери 5/3м.

Лекоатлетическа писта 200м - съобразена с изискванията на IAAF, а  нейната геометрия покрива изискванията за „200m Standard Distance Indoor Track”. Пистата е с тартаново покритие 14мм и 4 коридора за бягате. Пистата дава възможност за провеждане на следните дисциплини: 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м,  4x200 м, 4x400 м, 4x800 м, 1 000 м, 3 000 м, 5 000 м. Лекоатлетическата писта е оборудвана със стартови блокчета, отчитане на фалстарт, система за фотофиниш и елкектронно отчитане на резултатите /ALGЕ/.

Полета за игри с топка и хокей на лед /изкуствен лед/ - размерите на игралната площ са 30/60м. Покритието на игралните площи е GERFLOR с дебелина 6,3 мм разчертано за волейбол, баскетбол, хандбал, футзал. Цялото спортно техническо оборудване на игралните полета /кошове, мрежи, врати, съдийски столове и др./е SCHELDE. Игрището за хокей с изкуствен лед – се монтира върху съществуващата спортна настилка и е с размери 30/60м, около игрището са поставени предпазни ограждения.

Басейн - закрит, с олимпийски размери 50/21м., с минимална дълбочина 2,45м и максимална 5,15м и е подходящ за тренировки по всички дисциплини предвидени за басейн с дължина – 50,00 м. Оборудван е за плуване, водна топка, скокове във вода и синхронно плуване. Помещението е климатизирано, има вентилационна система и система за обезвлажняване на въздуха.
Басейнът разполага с :
- 8 коридора със стартови блокчета /40 см/;
- Игрище за водна топка с подвижни врати /мъжко и женско/;
- Кула за скокове във вода с платформи 1, 3, 5, 7.50 и 10м;
- Трамплини за скокове от  3,00 м и 1,00 м.;
- Тайминг система за плувни спортове – тайм хардуер, специализиран софтуер за плувни спортове;
- табло за едновременно изобразяване на резултатите на всички 8 коридора;
- Контактни плочи FINA стандарт;
- Контактни плочи за детекция на фалстарт;
- Стартова система;
- Индикатори за фалстарт и обръщане по гръб;
- Устройство за създаване на въздушна възглавница за омекотяване на удара при скок;
- Устройство за механично раздвижване на водата;
- Подводно озвучаване;
- Електронен  съдийски терминал за водна топка, със софтуер за водна топка и дистанционни бутони;
- 30 сек брояч за атака с дисплей 350 х 500 мм, кабелно свързване, сирена;
- Специализирано табло за водна топка.

Зала за спортна гимнастика - тренировъчна
Залата за спортна гимнастика е с размери 18/24м и подова настилка GERFLOR с дебелина 3мм. Помещениено е климатизирано с осветление 600lx. Оборудвана с уреди за мъжка гимнастика GIMNOVA и трамплин.

Фитнес зали
На териотрията на комплекса има две фитнес зали. И двете помещения са с подова настилка GERFLOR с дебелина 3мм и са климатизирани. Цялото фитнес оборудване е “TECHNOGYM” от сериите “SELECTION”, “PURESTRENGHT”.

Зала за тенис на маса
Залата е с размери 18/24м и подова настилка GERFLOR с дебелина 3мм. Помещениено е климатизирано с осветление 600lx. Оборудвана с тенис маси SPONETA.

Външни открити площадки
Външните спортни площадки са с настилка изкуствета трева, те са осветени и оборудвани за футбол на малки вратички, волейбол и баскетбол.
© 2001 — 2024 | All rights reserved | created by format.bg