MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Екотуризъм в България

Екотуризъм в България Хотели
Екотуризъм в България Хотели 1 Екотуризъм в България Хотели 2 Екотуризъм в България Хотели 3 Екотуризъм в България Хотели 4 Екотуризъм в България Хотели 5 Екотуризъм в България Хотели 6
В последните години България следва глобалните тенденции и развива своите възможности за практикуване на еко туризъм. Еко туризмът е туризъм с отговорност за околната среда с оглед нейното опазване по отношение на слабо засегнати от човешката дейност природни територии с цел рекреация сред живата природата и запознаване с местните обичаи и култура. Еко туризмът съчетава разнообразни дейности на открито  – планински преходи - еко маршрути, еко пътеки; планинско катерене; разглеждане на пещери; фотографска дейност сред природата; наблюдение на животни и птици; културен и селски туризъм.
България е страна с уникалнo красива природа - зелени гори и планини, буйни реки, сини езера, слънчеви плажове, лековити горещи извори и дълбоки студени пещери.
Това природно богатство е зеленото злато на България - съкровище, достъпно за всички природолюбители и почитатели на алтернативни видове туризъм.

Каталог обекти в курорта

© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg