MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Спорт Хотели
Спорт Хотели 1 Спорт Хотели 2 Спорт Хотели 3 Спорт Хотели 4 Спорт Хотели 5 Спорт Хотели 6
България предлага много добри възможности за спортен туризъм. В последните години спортният туризъм се разви като един от най-динамичните сектори на туристическа индустрия в страната. Изградени са модерни спортни центрове, спортно-възстановителни бази и различни съоръжения за практикуване на над 100 вида спорт, както за любители, така и за професионални спортисти от различни възрасти и националности. България е домакин на много спортни съревнования, състезания, различни събития и прояви на международно и световно ниво.
В България има отлични условия за спортна подготовка, тренировъчни лагери за национални и клубни отбори по почти всички видове спорт - футбол, плуване и водни спортове, лека атлетика, тенис, спортна гимнастика, баскетбол, волейбол, хандбал, бадминтон, футзал, вдигане на тежести, бокс, борба, бойни изкуства, конен спорт, спортни танци и други.
Природата, разнообразния релеф, високите планини, излазът на море и четирите сезона са изключително добри предпоставки за упражняване на различни видове спорт на открито. Най-популярните от тях са ски спортовете и голфа.
Не на последно място България е много търсена дестинация и за екстремни спортове като рафтинг, каякинг, парапланеризъм, делтапланеризъм, сърфинг, дайвинг, каньонинг, планинско колоездене, скално катерене и скокове с бънджи.

Статии

© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg