MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Почивка на море България

Почивка на море България
Почивка на море България 1 Почивка на море България 2 Почивка на море България 3 Почивка на море България 4 Почивка на море България 5 Почивка на море България 6

На море в България

Красиви мечти за лятна почивка започват да посещават неуморния трудещ се още през есента, обикновено веднага след връщане от отпуска. И следващата почивка се явява в мечтите му красива и необикновена, сцени от приключенски романи се вихрят на фона на екзотична природа, каньони и водопади. Но когато наближи лятото, същите тези мечти започват да стават други — по-спокойни и умерени. И изведнъж разбирате, че единственото, от което имате нужда е комфорт, пълно отсътствие на сюрпризи, по-малко екзотика, всичко да бъде като в къщи, но по-хубаво. За такива уморени почиващи най-подходящо е родното черноморско крайбрежие с неговите курорти.

На море в България е хубаво от края на май до края на септември. Лятото не е особенно горещо (средната температура на въздуха е 28˚ С, на водата — 23-25˚ С), и слънцето пече по-най правилния начин — за да ви стопли и за да почернеете красиво. Плажовете са с прекрасен пясък, морето — плитко и с равно дъно.

Много от морските хотели разполагат с прекрасно оборудвани SPA-центрове, в някои курорти има и термални минерални извори, суперполезната вода от които се използва в балнеологията.

Така че заповядайте и спокойно се наслаждавайте на отпуската си, на слънцето, на морето и един на друг.

Почивка на море България отзиви

© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg