MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Балчик Каварна

Балчик Каварна Хотели
Балчик Каварна Хотели 1 Балчик Каварна Хотели 2 Балчик Каварна Хотели 3 Балчик Каварна Хотели 4 Балчик Каварна Хотели 5 Балчик Каварна Хотели 6
Балчик и Каварна

Балчик е малко тихо градче, разположено на северното българско Черноморие, в близост до курортите Албена, Кранево, Златни пясъци и на 43 км от град Варна.
Балчик е комбинира следите от бита на различни древни култури със съвременните тенденции. Най-известните забележителности на града са Архитектурно-парковия комплекс „Двореца“ - лятна резиденция на румънската кралица Мария, както и Ботаническата градина, която притежава втората по големина колекция от кактуси в Европа след тази в Монако и много други уникални видове растения.
В Балчик е изградено модерно яхтено пристанище с възможност за акостиране на 60 яхти. Развит е яхтеният туризъм - организират се морски екскурзии, риболов, сражения с пиратски кораби, романтични нощни круизи, разходки до нос Калиакра.
Каварна се намира в залив на 20 км от Балчик. Градът е курортен център с просторни плажове. Брегът е известен с прорязаните си скали, които са изключително живописни. Освен с природни дадености, Каварна разполага с места за развлечения, подходящи за всеки вкус. Много добре е развит голф туризма. Голф игрищата са проектирани и изградени по световните стандарти и се посещава от голфъри от цял свят.
Балчик и Каварна съчетават достъпно място за пълноценна почика и спорт с красива природа и богата история.

Каталог обекти в курорта

Аквапаркове

Екскурзии

MICE (Конференции, Семинари, Корпоративни мероприятия)

© 2001 — 2022 | All rights reserved | created by format.bg