MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Дюни Хотели
Дюни Хотели 1 Дюни Хотели 2 Дюни Хотели 3 Дюни Хотели 4 Дюни Хотели 5 Дюни Хотели 6
Дюни

Курортно селище Дюни е разположено на 40 км. южно от Бургас и само на 8 км. от чудесното градче Созопол (трансфера от бургасското летище до курорта отнема около 1 час). Дюни се намира на територията на природен резерват, в северната част (затова пък на южния склон!) на Странджа планина.
Плажът тук е широк (около 100 м.) с многобройни пясъчни дюни. Близостта на планината и морето съставят основното очарование на този курорт.
Комплексът включва 4 хотела и вили и предлага 5 и 4 звездно ниво на комфорт и сервиз. Въпреки европейското си изпълнение, външният вид на хотелите носи по-скоро традиционен характер и напомня за старинните български градове и манастири.
Курорт Дюни работи по системата “all inclusive” и за щастие, освен прекрасното многократно изхранване в няколкото ресторанти и барове, предоставя на туристите възможност не само да напълнеят, но и да отслабнат. Тук можете да плувате (има три плувни комплекса), да играете теннис и пинг-понг, да стреляте с лък, да играете аеробика и аква-аеробика, тай-бо, да карате колело, да играете волейбол, футбол, да тренирате сърфинг, фитнес и така нататък. На курорта има прекрасно организирана детска анимация, има детски басейни, площадки, детски дискотеки и мини-клубове с разнообразни програми. При желание може да оставите децата на аниматорите и да се заемете със собствената си красота — на вашите услуги са фризьорският салон, маникюр, педикюр, козметик и масажист.

Така че заповядайте, насладете се храната, виното, планините, морето, дюните, плажа и ... един на друг!

Статии

© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg