MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Златни пясъци

Златни пясъци Хотели
Златни пясъци Хотели 1 Златни пясъци Хотели 2 Златни пясъци Хотели 3 Златни пясъци Хотели 4 Златни пясъци Хотели 5 Златни пясъци Хотели 6
Златни пясъци

Златни пясъци - под това поетично име е известен един от най-големите морски курорти в България. Той се намира на 17 км. северно от град Варна, определян от всички пътеводители като морската столица на България. От варненското летище до курорта се стига за около 30 минути.
Просторния плаж (с ширина около 100 метра и дълъг 4 километра) е известен с изобилие  на жълт (а не златен, въпреки очакванията) пясък.  Независимо от невероятното строителство през последните години и увеличилия се туристопоток, места на плажа все още се намират.  В курорта кипи денонощен купон: на всяка крачка има дискотеки, казина, клубове, караоке-барове, ресторанти и кафенета.
Вечер две колони от  почернели от слънцето демонстранти с радостни лица бодро маршируват по направление север-юг и обратно по централната пешеходна алея между хотел Адмирал  и яхтеното пристанище. Туристите изглеждат весели и доволни, това пожелаваме и на вас. Заповядайте!

Златни пясъци отзиви за хотели

Каталог обекти в курорта

Развлечения

© 2001 — 2021 | All rights reserved | created by format.bg