MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Несебър Хотели
Несебър Хотели 1 Несебър Хотели 2 Несебър Хотели 3 Несебър Хотели 4 Несебър Хотели 5 Несебър Хотели 6
Несебър и Равда

Несебър е разположен на малък полуостров в непосредственна близост до курорта Слънчев бряг и се намира на 37 км. от Бургас. От летище Бургас до Несебър се стига за около 40 минути.
Несебър е един от най-старите градове в Европа (основан е като тракийско селище в края на бронзовия век). През 1983 година е обявен от UNESCO за паметник на културата от световно значение и се намира под защитата на тази организация.
Старият Несебр е истинска кутийка за архитектурни бижута. През средновековието в града са били построени над 40 църкви. Част от тях са се запазили до наши дни. В близост до остатъците на крепостната стаа и централния вход на града се намира аохеологическия музей с великолепна колекция от антични и средновековни произведения на изкуството.
Ако сте настанени в един от луксозните хотели в новата част на Несебър, то старият град — прелестен и неповторим — е най-доброто място за вечерни разходки (по ваш избор — мечтателни и самотни или в подходяща компания).
Само на 3 км. от Несебър се намира Равда. По традиция Равда се свързва с детски и студентски отдих. Сега Равда предлага отлични хотели. Плажната ивица е прекрасна и доста широка. За почиващите в Равда голямо удобство е, че курортът се намира в близост до Несебър и Слънчев бряг — при желание това позволява да се съчетае спокойния отдих с разнообразните развлечения, които предлага голям съвременен курорт.

Каталог обекти в курорта

Развлечения

MICE (Конференции, Семинари, Корпоративни мероприятия)

© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg