MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Ривиера Хотели
Ривиера Хотели 1 Ривиера Хотели 2 Ривиера Хотели 3 Ривиера Хотели 4 Ривиера Хотели 5 Ривиера Хотели 6
Ривиера

Ривиера … е прекрасна и в България! Самото име на курорта напомня за крайбрежието на прекрасна Франция или сладостна Италия и наистина предлага на благородните туристи качествен и изискан отдих на европейско ниво.
Комплексът от пет хотела е разположен на брега на неголям залив и се намира на 17 км северно от град Варна (от варненското летище до курорта се стига за около 25 минути) и съвсем близо до Златни пясъци, което е много удобно, ако ви се прииска не тишина и покой, а купон и развлечения.
Хотелите са от 3 до 5 звезди, но всичките са от много висока класа: първа линия, големи стаи, изглед към морето, качествена италианска мебел, отличен сервиз, прекрасна кухня.
Ривиера предлага отлични условия за провеждане на делови срещи, конференции и други подобни мероприятия — политически преговори на най-високо равнище обикновено се провеждат точно тук. Но за да посетите Ривиера не ви е необходим такъв повод, можете да отседнете в курорта и просто така, по-семейному. На ваше разположение са съвременните SPA-центрове, басейни, теннис кортове, има детски площадки, организират се игри, съревнования, има прекрасна анимация за децата.
Туристите, веднъж почивали на Ривиера, обикновено се завръщат отново.

Каталог обекти в курорта

Развлечения

MICE (Конференции, Семинари, Корпоративни мероприятия)

© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg