MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Русалка Хотели
Русалка Хотели 1 Русалка Хотели 2 Русалка Хотели 3 Русалка Хотели 4 Русалка Хотели 5 Русалка Хотели 6
Русалка

Най-северния български черноморски курорт с многообещаващото име „Русалка“ е разположен в природен резерват „Таук Лиман“ (което в превод от турски означава „Птичия залив“) на 90 км северо-източно от град Варна. От варненското летище до курорта се стига за около час и половина.
Загадъчни пещери, малки усамотени плажове, прозрачно море, чисто до такава степен, че може би имате основания за лична среща със стадо делфини, предразполагат уморения от градската суета турист към пълноценен и при това полезен за здравето отдих.
Русалка е прекрасна за любителите на кану-каяк, на задушевни песни около огъня и на дълги разходки сред природата. От курорта можете да отидете на екскурзия до пещерите и скалите на Камен бряг или езерото Тузла, по бреговете на което има много редки видове птици. Русалка е добра и за тенисистите, любителите на конната езда и стрелба с лък.
Комплексът предлага 600 къщички с две легла, санитарен възел и тераса. Всяка от къщичките е оборудвана с климатик, телефон и  сателитна телевизия. Част от апартаментите са свързани с междинна врата и са удобни за семейства с малки деца.
Комплексът работи на принципа “all inclusive” и за чест на Русалка трябва да признаем, че в този термин тук се влага много повече отколкото калорично и своевременно хранене три пъти на ден. Заповядайте да опитате!

Русалка отзиви за хотели

Каталог обекти в курорта

Аквапаркове

© 2001 — 2022 | All rights reserved | created by format.bg