MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Слънчев ден

Слънчев ден Хотели
Слънчев ден Хотели 1 Слънчев ден Хотели 2 Слънчев ден Хотели 3 Слънчев ден Хотели 4 Слънчев ден Хотели 5 Слънчев ден Хотели 6
Cлънчев ден

Слънчев ден е прелестно място от санаторно-курортен тип, където в много правилни пропорции е съчетано всичко необходимо за прекрасен летен отдих, и по-точно: залив с най-добрия в района на Варна пясъчен плаж и с най-прекрасните чадъри по нашето черноморие, великолепни, стоящи направо на брега хотели (те са четири – от 3 до 5 звезди), извори с хипертермална и суперполезна минерална вода, два закрити и три открити басейна, отлична балнеолечебна база (в хотелите “Палас” и “Марина”), ресторанти, магазини, детски площадки, анимационни програми за деца и възрастни, прекрасни изгреви и ароматен морски бриз.
Слънчев ден се намира на 10 км. от Варна (от летището се стига за около 25 минути) и е разположен в непосредствена близост от курорт Св.Св.Константин и Елена.
Слънчев ден  е много спокойно, много тихо място, подходящо за възрастни хора и за почивка с малки деца. Препоръчваме ви го!

Слънчев ден отзиви за хотели

Каталог обекти в курорта

MICE (Конференции, Семинари, Корпоративни мероприятия)

© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg