MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

 

   UP DOWN

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

hotel saut bee4

TOTALNO RAZO4AROVANIE!!!!!!!Ne hodete tam!!!!

Публикувано от: Marieta Mileva Дата на посещение: 2013-09-08

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

hotel pod vsqkakva kritika

Razo4arovana sum ot pose6tenieto v hotela,ne be6e 4isto nqma6e animatori!!!

Публикувано от: Marieta Mileva Дата на посещение: 2013-09-08

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

мнение

Стаята ни беше просторна и чиста, персонала любезен, но всичко хубаво свършва до там. Първо те настанявят, но не ти дават гривната веднага- ние си я взехме след 3 часа, през което време трябвя да стоиш жаден , защото не ти сервират нищо дори и да си платиш. Второ няма никакво междинно хранене както пише в сайта на хотела от 12 до 21 часа, а от 16 до 17 часа вадят едни престояли сиренки и пица, която не става за ядене. Трето храната е супер еднообраэна и гадна. Всичко беше от въэможно най-евтиното и беше приготвено зле. Няма сладко, само нишесте и козуначено руло. Местата в ресторанта и на басейна не отговаряха на броя на гостите, дори имаше хора, на които им се налагаше да вечерят седнали на шезлонг. Според мен хотела няма нищо общо с 4 звезден хотел.

Публикувано от: цветана Дата на посещение: 2013-08-25 DOWN

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

Мнение

Почивката ми хареса и няма какво да се жалвам .Парите си заслужават . Ще се видим догодина с най-голямо удоволствие , но този път за повече дни , а не само за 5 . Надявам се да си взема пак същата стая . Просторна и с хубав изглед .

Публикувано от: Йордан Дата на посещение: 2012-07-27 UP

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

почивка

Разни хора разни ИДИОТИ . Само това мога да кажа . Аз и моето семейство сме безкрайно доволни от хотела . Спокойствието е пълно , няма кой да ти крещи на главата , тишина каквато е нужна за почивка . Незнам какво толкова се жалват тея хора .Ами помислете как се угажда на всеки един от гостите . Аз също съм с бебе . Е не е както в къщи , но който иска да е така , ми да не ходи по хотели , ами да си седи у тях бе . Аз и жена ми сме доволни като цяло от хотела и не се уплакваме , и мислим и догодина пак да сме там . Желая ви приятен отдих на всички

Публикувано от: младо семейство на почивка Дата на посещение: 2012-07-16 UP

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

резервация за август 2012

Много съм объркана вече, има хубави коментари, но повечето са лоши не говоря само за този страница.Ние сме резервирали стай за август, но на моменти започвам да съжалявам от повечето лоши отзиви дето чета..няма достатъчно голям паркинг..храната еднообразна, намало място за ядене, няма междини хранения, ние сме с малки деца и затова избрахме да има олинклузиве..отделно с нас ще има и чужденци не че се притеснявам, че са такива..но все пак аз съм резервирала този хотел и малко или много върху мене пада отговорноста..а за тези цени има и на други места с много по добри отзиви...объркана съм ...

Публикувано от: Царево Дата на посещение: 2012-07-07

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

почивка

Хотелът е страхотен.Обслужването е на ниво.Има плаж, а едновременно с това има и алеи,където да играят децата.За такава почивка съм си мечтала и ако имам възможност следващата година пак ще почивам там.

Публикувано от: Мимето Дата на посещение: 2012-06-01 UP

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

Престой

Явно собствениците на хатела са си взели поука и сега няма нищо общо с това от миналата година което чета тука . Доволни сме с жена ми и искаме и от средата на август пак да отидем там , стига да има свободни места . Мястото е тихо и спокойно , храната е много и разнообразна и НАЙ-ВАЖНОТО винаги прясна . Който може нека да отиде и да се обеди . Препоръчвам го на всички , а и е евтино .

Публикувано от: младо семейство на почивка Дата на посещение: 2012-06-16 UP

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

БЛАГОДАРНОСТИ

Безкрайно много сме доволни от почивката си тука , чета отзивите и не виждам никакво съвпадение с коментарите от преди мене.Детето беше на седмото небе от почивката и най-вече от заниманията на аниматорите . Храната е на ниво и сравнително евтино за курорт . Искам да кажа специални благодарности на персонала за прекрасната ни почивка и най-вече за това че ни смениха стаята с апартамент , макар и да не бяхме платили за такъв . Може би предното семейство е било в апартамента след някакви животни , които незнаят как се стопанисва чуждо имущество . Хигиената беше на ниво , както и храната .

Публикувано от: сем.Петрови Дата на посещение: 2012-06-06 UP

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

Не се прави така морски туризъм

Мога да споделя първите ми впечатления от хотела, първите, защото резервирахме за 9 нощувки, а останахме само една. Пристигнахме в 19.30 часа на уречената дата. Резервацията ни беше за апартамент и съответно ни настаниха в такъв. Искахме апартамент, защото сме с дете на 1 годинка и всички, които имат деца се сещат, защо сме решили така. Апартаментът - просторен (две стаи, вградена кухня и баня). Не беше чистено може би от един месец, имаше косми на пода и отпечатъци от мазни пръсти по мебелите. Кухнята - шкафове, колкото искаш и всичките абсолютно празни. Няма печка, няма микровълнова фурна, дори нямаше топла вода в кухнята, но имаше абсорбатор, който не работеше. Имаше хладилник, който трябваше сами да си пуснем. Банята - при първото ми влизане трябваше да убия доста едра стоножка, но това не беше най-лошото. Липсваше пластмасовия капак на щранговете и всичи тръби се виждаха. Стърчаша кабели от стената на две места, а подвижния душ нямаше къде да се закачи на стената. В едната стая имаше счупени шкафчета, които при отваряне падаха на земята. Счупените дръжки бяха в едно от тях. Това не е всичко - на рецепция ми казаха, че ставали пропуски и затова било така. Храната дори не опитахме, защото при положение, че в стаята ни беше толкова мръсно, незнам за кухнята. Асансьорът беше със пукнато стъкло и навсякъде по него имаше мазни петна. В осветителното му тяхо имаше умрели насекоми, които бяха прекалено много. Според мен този хотел е замислен като комплекс от апартаменти за продаване, но след това се получил хотел. Четири звезди за прекалено много!

Публикувано от: Ненко Иванов Дата на посещение: 2011-07-01 DOWN

Царево Лозенец хотел / отзив за хотела

komentar

като цяло не сме доволни,още при посрещането стана спор защото пристигнахме с 2 малки деца в 12,30ч а настаняването било в 14ч,без да проверат има ли свободни стаи ни казаха да доидеме в 14ч. хубаво подранили сме, но поне проверете или се направете че проверявате ,може пък да има готова стая за настаняване... проблема приключва с едно съжалявам .. -аз съжалявам че отидох до там а не вие...според мен това е семеен хотел персонала са роднини и близки и всички съжаляват за нещо ...за храната да спомена че е доста лека и ресторанта малък,вият се опашки постоянно,свършва храната -местната,от всичко хубавото са стаите големи просторни.нас ни го препоръчаха,но ние не бихме го препоръчали при условие ,че миналата година бяхме в по-ефтин и по хубав в същият град,нека хората четат и сравняват мнения има защо

Публикувано от: petko trendafilov Дата на посещение: 2011-06-30 DOWN

© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg