MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

Варна морски парк

Варна морски парк Хотели
Варна морски парк Хотели 1 Варна морски парк Хотели 2 Варна морски парк Хотели 3 Варна морски парк Хотели 4 Варна морски парк Хотели 5 Варна морски парк Хотели 6
Морската градина е един от символите на град Варна. Варненската морска градина е най-големия изкуствен парк на Балканския полуостров и е обявена за произведение на парковото изкуство. Разположена е по протежението на крайбрежната алея на града. Внушителният централен вход на Морската градина е оформен с колони, а след колонадата е изграден слънчев часовник, изобразяващ стилизирана фигура на излитащ лебед.
На територията на парка има Зоологическа градина, Делфинариум, Аквариум, астрономическа обсерватория с планетариум "Николай Коперник", Терариум, Летен театър, сцени на открито, два музея - Военно-морски и Природонаучен музей и много други културни паметници.
Освен отлично поддържани цветни градини и тихи алеи, Морската градина предлага и разнообрани възможности за спорт и забавления. Изградени са игрища за тренировки на открито по футбол, волейбол и тенис на корт. Закритият Trinity center разполага с футболно, волейболно, баскетболно, хандбално игрище, игрища за бадминтон и футзал, тенис корт и зала за фехтовка. Модерният плувен комплекс "Приморски" предлага два открити и един закрит басейн, фитнес зала и SPA център. Атракция представлява големия увеселителен парк за деца с езеро с водни колела и хидропарка на плажа. За любителите на нощния живот има множество барове, ресторанти и дискотеки.
Морската градина е предпочитано място за почивка, разходки и развлечения.

Варна морски парк отзиви за хотели

Каталог обекти в курорта

© 2001 — 2022 | All rights reserved | created by format.bg