MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . .
Адрес: гр. Балчик, ул. Залез 43

Бисер е хотел в Балчик, който предлага настаняване на супер изгодни цени започващи от 9,50 евро на човек. За тези пари освен нощувка, ще получите още правото на безплатно ползване на басейн и шезлонг, безплатен безжичен интернет, безплатен паркинг.

Нашият хотел има отлично местоположение, в съседство с Двореца и Ботаническата градина. Точно пред и до хотела са разположени множеството магазинчета и ресторанти. От хотела има пряк достъп до морето (150 стъпала).

Хотел Бисер предлага богат избор от помещения и типове настаняване. Стаите биват супериорни, комфортни и икономични, без или с изглед към морето, без или с климатик. Вие можете да избирате сами вида и начина на изхранване. Настанявайки се при нас, Вие получавате отлична комбинация от местоположение, цена и качество на продукта и услугите.

Супериорните стаи са изцяло реновирани през 2010 г. и имат климатик, кабелна телевизия и хладилник, балкон с изглед към морето и парка и безжичен интернет.

Комфортните стаи са частично реновирани през 2012 г. и разполагат с кабелна телевизия и хладилник, безжичен интернет и балкон с изглед към парка на хотелския комплекс.

Икономичните стаи са с базово и остаряло обзавеждане и са подходящи за настаняване на организирани детски групи. Стаите разполагат със самостоятелен санитарен възел и безжичен интернет.

Хотелски комплекс Бисер в Балчик разполага и предлага на своите гости външен басейн с детска секция, бар-басейн, ресторант, конферентна зала, детска площадка, собствен паркинг.

Хотел Бисер в Балчик е основен партньор на всички фестивали, провеждащи се в гр. Балчик – International Short Film Festival, Усмивки на морето, Светът в детските ръце, Трикси.

© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg