MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . .
Адрес: Язовир Батак, Местност Дъното-Компания

Семеен хотел „ СПА Хебър” се намира в местността Дъното на брега на яз.Батак. Хотелът предлага удобство и уют, тишина и спокойствие за почивка и развлечения по всяко време на годината. Разнообразният ландшафт с наличие на резервати,природни забележителности, разнородна флора и фауна, създават идеални условия за практикуване на лов,риболов, планински туризъм  и колоездене.    

 Хотелът е единственият, койт се намира н самия бряг на язовира има собствен кей и предлага редица водни забавления:джетове, понтонна лодка Bentley(специално оборудвана за риболов), спортна лодка,банан и водна гума.

 

Семеен Хотел „СПА Хебър”  предлага  29 стаи - двойни, студия и апартаменти. Всяка стая е с модерен и съвременен дизайн, с меко естествено осветление, което предразполага към пълен релакс и комфорт.

 

Хотелът разполага с основен ресторант, лоби бар и барбекю разположено в близост до водата. Тук може да се насладите на богато меню от кулинарни шедьоври от националната и европейската кухня, местни гозби и вегетариански менюта, съчетани с прекрасната гледка към Родопите и язовир Батак.

 

На разположение на клиентите е модерен  СПА Център  с гледка към язовира, който предлага джакузи, сауна, парна баня и топли легла за реклакс. За клиентите на хотела по заявка се прелагат и различни видове масаж и техники за релаксация.  

В СПА центъра на хотела  гостите могат да се  потапят в един различен свят на удоволствия и здраве и си тръгват с релаксиран ум и духовно удовлетворение.

© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg