MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . . .
Адрес: Китен, ул. Приморско шосе

Местоположение

Хотел Orbita е разположен в северната полуостровна част на гр.Китен в прохладните широколистни гори на красивата Странджа планина, започваща на няколко километра от морето, и също така е само на 100м. от просторната плажна ивица „Атлиман”, оформена като прекрасен тих залив и устие на р.Китенска. В случай, че искате да разнообразите тихия живописен залив с нещо по-шумно, то само на 500м. на север от хотела ще имате възможност да го направите на фин златист пясък и крайбрежие с уникалните си и забележителни пясъчни дюни. Където и да се насочите, не само морето ще Ви предложи щедрото слънце и гостоприемство, ще намерите отлични условия да си починете, неизчерпаеми възможности да се забавлявате и вълнуващи предизвикателства, докосвайки се до резервата Аркутино, който е в непосредствена близост и река Ропотамо с атрактивни и незабравими забавления и разходки с малки моторни лодки.

Стаи


Хотела разполага с 21 стаи, от които има с 3 и 3+1 легла. Хотела и стаите са преустроени, преоборудвани и обзаведени и имат самостоятелен санитарен възел, просторна тераска с изглед посока морето, хладилник, кабелна TV.

Услуги


Хотела предлага пакет нощувка със закуска и нощувка със закуска и вечеря. На разположение на гостите са столова за хранене, паркинг, бар, интернет, детски кът, лятно ресторант - барбекю.

© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg