MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . .
Адрес: пл. Възраждане 1

Хотел Тракия е разположен в близост до сградата на общината в град Пазарджик. Комфортният хотел предлага на своите гости единични и двойни стаи и апартаменти.


Всички помещения са уютни и комфортни, обзаведени модерно и оборудвани с климатик, минибар, телефон, телевизор с кабелна телевизия, самостоятелни бани и тоалетни.


За Ваше удобство предлагаме и следните допълнителни услуги: румсървиз, гладене, пране, паркинг, информация за влакове и автобусни превози, повикване на такси, посещение на исторически забележителности.


Уютният ресторант Тракия ще Ви предложи меню от националната ни и европейската кухня, както и голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки. Ресторантът е подходящо място за осъществяване на коктейли, фирмени и семейни тържества, официални обеди и вечери, детски партита и коктейли.


Хотел Тракия предлага кетъринг до Вашия офис или дом празнична заря, фойерверки, украси с балони за Вашия празник или парти.


На разположение на гостите хотелът предлага още две търговски зали с по 250 места,

лятна градина – 120 места и тераса разполагаща с 60 места. Посетете битовата механа, която предлага капацитет до 60 места, в нея ще Ви предложим ястия от националната ни кухня и дегустации на вина.

За конференции, семинари и презентации на разположение има конферентна зала с капацитет до 60 места, залата е обзаведена и оборудвана с необходимата техника.


Цени:

40 лв Единична стая със закуска /BB/

50 лв Двойна стая със закуска /BB/

50 лв Апартамент със закуска /BB/

© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg