MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . .
Адрес: България, Казанлък, Парк "Тюлбето"
Предверието на хотела и английския двор са приятно място за отдих, бизнес срещи и разговори. В ресторанта на комплекса ще усетите присъствие на българското, както в обстановката, така и във вкусно приготвените традиционни гозби. От лятната тераса на ресторанта може да се насладите на прекрасния обзорен изглед на град Казанлък, разположен между две планини. Мирисът на боровете, които Ви заобикалят, допринася за Вашата наслада. В центъра на България, в долината на розите е идеалното място за семинари, срещи и бизнес туризъм.
Хотелът предлага 48 стаи, от които:
- 34 двойни
- 8 единични /със спални/
- 6 апартамента.
В стаите са на разположение: кабелна телевизия с 50 програми, телефон, мини бар. Баните на двойните и единични стаи са оборудвани с душ кабина, умивалник, сешоар, а апартаментите са с вани и бидета.
Ресторантът разполага с 160 места, с възможност за промяна на конфигурацията до 200. Предлага национална атрактивна кухня и жива музика.
Терасата разполага с 85 места с панорамен изглед към град Казанлък.
Залата разполага с 100 места. Предлага възможност за бизнес срещи и семинари, кафе паузи. Оборудвана е с шрайб проектор, телевизор, подвижен екран.
© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg