MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . . . . . .
Адрес: Пловдив, бул. Руски 55
Новиз хотел – „Вашият дом в Пловдив!“ – това е нашата концепция и стилът на хотела, съчетал класическото портфолио от бизнес-услуги с уюта и гостоприемството. 

Разположен в центъра на гр.Пловдив, Новиз хотел предлага просторни и светли стаи, охраняем не голям паркинг, ресторант с българска кухня и релакс-център – сауна-парк, масажи и козметика. 

Хотелът е изцяло реновиран 2014 г – нови шумо- и топлоизолации, централно отопление и топла вода. Всяка стая е оборудвана с индивидуален климатик, плазмен телевизор, легло тип „кинг сайз“, безплатен безжичен интернет, безплатни welcome топли напитки.  

Закуската е между 7:30 и 10:30 часа на блок-маса на терасата на ресторанта при повече гости. Предлагаме пакети на промоционални цени с включени обяд и вечеря, или само вечеря. 

За мероприятия разполагаме със зала за 12-14 човека и зала за 30 човека, оборудвани за провеждане на обучения, семинари, интервюта и др.  

Гостоприемното посрещане, осигуряването на комфорт, чистота, сигурност и спокойствие за нашите гости е основната грижа на целия ни екип. 

НОВИЗ ХОТЕЛ - първият пловдивски хотел притежаващ международен Сертификат за внедрена система за управление на качеството в съответствие със стандартите ISO 9001:2008, ISO 22000:2005. Носител на Международната награда за услуги и качество за 2002г.: Златен медал на организацията АКТУАЛИДАД. Носител на Международна платинена звезда за качество - 2004 г. на организацията В.I.D. за лидерство, иновации и престиж в туризма.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПЛОВДИВ В БЛИЗОСТ ДО НОВИЗ ХОТЕЛ:
- Римският античен амфитеатър
- Римският античен стадион
- Балабановата къща
- Старият град
- Паметникът на Альоша
- Малката базилика
- Историческият музей
- Природо-научният и Етнографският музей
- Гребният канал
- Цар-Симеоновата градина /Градска градина/
- Летният театър
- Паметникът на Съединението
- Главната пешеходна улица
- МОЛ Пловдив
Всички тези забележителности са само на от 5 до 15 минути пеша отдалечени от хотела.

Oчакваме Ви!


© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg