MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. .
Адрес: гр. Разград бул. "Странджа" №8
Хотелът се намира в самия център на перлата на Лудогорието - гр. Разград и съществува вече десет години, през които е затвърдил своята позиция като един малък, удобен и полагащ всички грижи за комфортния престой на своите гости хотел. Всички стаи са обновени и предоставят на посетителите уютно обзавеждане и модерен дизайн.

За своите клиенти предлага:


-         Единични стаи


-         Двойни стаи


-         Апартаменти


-         Безплатен охраняем паркинг


-         Безжичен интернет


-         Климатик


-         Самостоятелен санитарен възел


-         Класически ресторант с 80 места


-         Транспорт от/до летище Варна и Букурещ


-         Руум сървис


-         Резервации на билети и места


-         Организиране на почивки и екскурзии


В близост е супермаркет БИЛЛА, местен хранителен магазин със собствена пекарна, бензиностанция OMV и денонощен медицински център. На седем минути е Централна поща. Това е и единственият хотел в Разград с китайска кухня.При посещение, почивка или бизнес в Разград хотелът може да организира свободното Ви време според Вашите желания и интереси. Организираме екскурзии и посещения до едни от най-известните дестинации в района – Археологически резерват „Абритус“; Регионален исторически музей; Художествената галерия "Проф. Илия Петров“; Храмът "Св. Николай Чудотворец"; Етнографски музей; Възрожденски квартал „Вароша“; разходки до Демирбаба теке и Историко-археологически резерват "Сборяново" в Свещари; местност за отдих и почивка „Пчелина“ с прекрасна флора, хижи и два язовира; резерват „Сребърна“; резерват „Воден“; село Побит камък с прекрасен лековит въздух; село Ушинци; Само на 120 километра от летище Варна (Varna airport) и на 140 километра от международно летище Букурещ Бъняса Аурел Влайку (Băneasa Aurel Vlaicu) и международно летище Букурещ Отопени Хенри Коанда (Otopeni Henri Coandă).


 Може да се настаните в хотела по всяко време на  денонощието.Заповядайте при нас, а ние ще се погрижим за Вашата почивка и комфорт.

© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg