MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . . . . . .
Адрес: ул.Ангел Димитров 78

Апарт-хотел „Клара“ се намира в квартал Сарафово, гр.Бургас . Изключително удобното местоположение на хотела – 200м от  плажа, 5 мин с кола от летището и 10 мин до центъра на Бургас са само част от нашите предимства.


Сарафово предлага спокойна и релаксираща атмосфера за всички които предпочитат да избягат от суетата и шума на големите курорти. Изключително подходящо за семейна почивка с деца, хотела ни е на 200м от  голям пясъчен плаж ! В самото Сарафово има регулярен градски транспорт до Бургас, множество ресторани,магазини, аптеки .


Нашата цел е да предоставим възможност на нашите гости да се насладят на една незабравима почивка в Сарафово, в хотел, който разполага с всички удобства. При нас ще намерите – басейн  за деца и възрастни, детска анимация, билярдни маси, ресторант с вкусна храна.  Предлагаме и възможност за допълнителни екскурзии до Слънчев бряг – аквапарк ,старинният град Несебър, както и специални мероприятия за гмуркане, български тематични вечери и т.н.Надяваме да се присъедините към нас още тази година!

© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg