MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . . . . . .
Адрес: кк Албена
Аквапарк Aquamania е разположен в курортен комплекс „Албена“, на площ от 30 000 кв.м. Дизайнът на парка и съоръженията в него са изпълнени съгласно всички най-съвременни изисквания на водно-увеселителни паркове в света. Фирмата изпълнител е осъществила проекти в страни от 6 континента. Аквапарк Aquamania е единствен по рода си в Югоизточна Европа.

Посетителите на аквапарка участват в история за изгубен космически кораб в непозната галактика. Целта е да си прокарват път през различни приказни и фантастични атракциони, да минават през невероятни пространства, които крият водни оръжия, стени за катерене, вълнуващи фонтани от цветове и специални ефекти.

Основните атракциони които предлага парка са:

ProRacer – това е един от най-известинте видове водни пързалки в света. Общата му дължина е 315 метра, с четири паралелни писти, по които могат да се провеждат завладяващи състезания.

Mammoth – пързалка с дължина 183 метра, с височина 20 метра. Посетителите могат да изпитат удоволствието от рафтинга във воден атракцион. С помощта на надуваем ринг, в който могат да се съберат до 4 човека, се спускат по лъкатушещите улеи на пързалката.

„Мързеливата река" си прокрадва път лениво под сянката на дърветата, бързеи се устремяват в скалистите каньони „Дивата река", вълнуващи фонтани експлодират във феерия от цветове и форми.

За децата аквапарк Aquamania предлага умалени версии на всички забавления за възрастни.
Истински рай от цветове, детски площадки с причудливи космически същества:
Детско Торнадо (KIDZ Tornado),
Детски ПроРейсър (KIDZ Racer),
Детски Туистър (KIDZ Twister) и
Детска мини река (KIDZ Mini River).

Шеметни водни ефекти и фонтани ще отприщят въображението на децата в „космическата палуба на Костенурката" (Фонтанът на Костенурката) или в „Лагуната на лунния кратер" (Детската площадка). Изкачвайки пътя за спускане от пързалките, децата ще открият мистериозно устройство за телепортация, „старгейт", от което ще поемат към един приказен свят на радост и въображение.

Разположен до Детската зона е „Барът на Галактическия пилот" (Бар Басейна), върху стените на който извънземни, непознати цивилизации са оставили своите послания на забравени и непознати космически езици.

Просторният „Звезден тунел" (двуетажният Снек Бар) е кръстопътна точка за всички онези, решили да отпочинат със свеж галактически коктейл на сенчестата Бар Тераса.

„Къщата на Млечния Път" (Сладоледеният салон), разположен до търговските магазини, посреща гостите с ледени изкушения още при самото влизане в парка.
Работното време на Аквамания е от 10:00 до 18:30 часа през летните месеци.
© 2001 — 2022 | All rights reserved | created by format.bg