MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . . .
Адрес: България, област Варна

Хепи ленд е най-големият увеселителен парк, намиращ на българското Черноморие, на 25 км от гр. Варна и на републиканския път за гр. Бургас, в близост на курортите Шкорпиловци и Камчия. Заобиколен е от широколистна гора и се разпростира на площ от над 30 000 кв. м. Наподобява известния Disneyland, но в много по-малък вариант.


 


 


Паркът „Хепи ленд“ предлага на своите посетители уникален дизайн и архитектура, разделен е на тематични зони като всяка от тях носи своя самобитност: приказна атмосфера с различни герои като Гъливер, Тарзан, Маугли и Баба Яга, различни културни забележителности и исторически събития, умален вариант на България, заведения за бързо хранене със специалитети от много краища на света. За гостите се грижат аниматори, които пресъздават различни приказни герои. Паркът предлага и вечерно шоу, което завършва с впечатляващи фойерверки. Не са забравени и любителите на екстремни спортове. За тях се предлага картинг писта.
МИНИ БЪЛГАРИЯ: релефна макетна карта на България, която представя умален вариант на всички най-популярни и интересни обекти от културното наследство на страната, както и природни забележителности.

ОРИЕНТ: екстремни атракции сред архитектурата и бита на Древния и съвременен Близък Изток.ТЕКСАС
: типична улица, която пресъздава атмосфера от уестърните от ХVІІІ – ХІХв.
МЕКСИКО: архитектура и дизайн в типичните ярки цветове и бит на Мексико.
КАМЕЛОТ: крепостен град от времето на крал Артур с многобройни атракции и съоръжения, изградени в тази стилистика.
ТОРТУГА: пиратско селище, разположено на остров в стилистика на ХVІІІ в. В пристанището е пристанал кораб, с помощта на който посетителите се озовават в подземна пещера сред съкровищатата на един от най-известните и знаменити пирати - англичанина Бартоломео Робъртс.
ВЕСЕЛИТЕ КЪЩИ: забавна и весела архитектура, пречупена през призмата на криви огледала, която води до  5D и 6D киносалони, които ще оставят без дъх гостите на парка.
Паркът предоставя около 8000 кв.м. паркоместа, което може да покрие нуждите както на всички индивидуални, така и на груповите посетители.
© 2001 — 2022 | All rights reserved | created by format.bg