MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . .
Адрес: България, гр. Балчик
Година на откриване - 2008
Дизайнер - Йън Уузнам
Брой дупки -18
пар - 71
Професионален магазин - 1
Грийнс - 1
Феъруейс - 1
Брой пясъчни бункери - 1
Водни препядствия в играта - Да

Лайтхаус Голф Ризорт & Спа отвори врати в началото на Септември 2008г. Намира се в непосредствена близост до град Балчик. Той е разположен на скалите издигащи се над Черно море.
Заема площ  приблизително един квадратен километър и предлага професионално голф игрище с 18 дупки, проектирано от световно известният голф играч Ян Уузнам. Уузнам е легенда в света на голфа, като и днес играе активно в Европа, Америка и Азия. Като капитан на европейският отбор, той спечели титлата на райдер къп през 2006 година. Признат е за един от най - великите английски голф играчи, но също така е доказан и талантът му да работи по проектирането на редица нови игрища по целия свят. Най-новия от тези проекти в сътрудничество с European Golf Design (EGD), е Lighthouse Golf игрището.
В строителството на голф игрището са използвани най-новите технологии, както за проектиране на системи за поливане и отводняване с цел оптимизиране на потреблението на вода и рециклиране, така и за използването на най-новите сортове трева от селскостопанските изследвателски центрове. Всичко това е комбинация от спортни постижения с опазване на околната среда. И двете игрища и съоръженията са проектирани с поглед към голфъри, които искат да играят през цялата година, оптимизиране на голф опита в това уникално място.

Lighthouse Golf игрището е подходящо както за професионалисти, така и за любители на играта.
© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg