MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . .
Адрес: България, гр. Правец
Година на откриване - 2010
Дизайнер - Питър Харадин, Harradine Golf
Брой дупки - 18
Пар - 72
Дължина: 6470 м
Професионален магазин - 1
Водни препядствия в играта - Да

Голф игрището в Правец е част от хотелския SPA комплекс RIU Pravets Resort Golf & SPA, разположен в полите на Стара планина и изграден около популярното езеро, на 40 минути път от столицата София. Голф игрището е шампионатно с 18 дупки и класически размери – пар 72, дължина 6470 м от задните тий. Негов дизайнер е Питър Харадин от Harradine Golf, базираната в Дубай компания, построила над 200 игрища по света. Игрището на Голф клуб “Правец” е от парков тип, класически пар 72. Всяка дупка разполага с по 5 стартови площадки, което прави трасето приятно и достъпно за хора с различни голф умения – от начинаещи до професионалисти.
Освен него на разположение са тренировъчното игрище и голф академията.
Тренировъчното игрище и съоръжения са оборудвани със специално осветление за нощен голф или игра преди зазоряване. Дългото над 350 м тренировъчно игрище е на две нива (тераси), което дава възможност на голфърите да се упражняват на различни дистанции.

Символът на Голф клуб „Правец” е дупка №8, пар 3. Грийнът й е островен, разположен в средата на езеро с уникален за страната ни дизайн. 15-а дупка, пар 4, включва водата на голямото езеро като препятствие за преодоляване.
© 2001 — 2022 | All rights reserved | created by format.bg