MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . . . . . .
Адрес: България, Банско
Четиризвездният St. Ivan Rilski Hotel, SPA & Apartments се намира в Банско, в подножието на Пирин планина в непосредствена близост до лифта и ски пистите.
Разполага с лоби бар с живописна гледка към планината, два ресторанта - основен ресторант и традиционен български ресторант и модерен SPA център с вътрешен басейн, фитнес, класическа и инфрачервена сауна, парна баня, ледена стая, солариум.
Ресторант „Модерато” предлага европейска кухня със средиземноморски акценти, изискана българска кухня, както и здравословни ястия и богата винената селекция.
Ресторантът разполага с две зали с общ капацитет от 200 места и е подходящ за фирмени коктейли, частни партита и сватбени тържества.
Механа „Чанове” е решена в типичния за региона на Банско битов стил. В механата се сервират традиционни български ястия и специалитети. Разполага с 200 места, камина и винарна.
Конферентният център на хотел St. Ivan Rilski  предлага отлични възможности за организиране на работни срещи, семинари, бизнес форуми, конференции, фирмени презентации и обучения. На разположение са три многофункционални конферентни зали с възможност да бъдат обединени в една с общ капацитет до 150 места, бизнес център и конферентен бар с 20 места.
Луксозният St. Ivan Rilski Hotel, SPA & Apartments е отличен избор за зимна ски ваканция, зелена лятна ваканция и организиране на корпоративни и частни мероприятия.

Зали

m2

Размери

Tеатър

Клас

П

Kоктейл

Банкет

Зала 1

70

12x6x3

65

30

25

-

-

Зала 2

32

6x5x3

30

20

20

-

-

Зала 3

38

7x6x3

30

20

20

-

-

Зала 1+2+3

140

17x8x3

140

70

50

-

-

 

 

MICE Мероприятия: конференция, дискусия, обучение, лекция, събрание,  семинар, симпозиум, workshop, team building
MICE Оборудване: екран, мултимедия, флипчарт, микрофони, Wi-Fi, вентилация и климатизация

 

 

Зала 1


 


Зала 2Зала 3


 

 

© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg