MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . .
Адрес: България, Банско, ул. "Цар Симеон" 13
Механа „Чобанов хан“ разполага с 250 закрити места, разпределени в просторна зала за пушачи и по-малка за непушачи и лятна градина за по-топлите вечери с 300 места.
Прекрачвайки прага на механата, ще попаднете в традиционният за Банско интериор, представен от много дърво и камък. Декорирана с вкус, придава неповторимо усещане за пиринския край.
За приятното протичане на вашата вечер в Банско, домакините на механа Чобанов хан са осигурили фолклорна програма включваща български песни и хора под професионалния съпровод на ансамбъл, нестинарски танци и забавна програма с аниматори.
На разположение на гостите е изключително богато меню, включващо както български традиционни ястия, така и интернационални. Предлагат се много видове салати и мезетата собствено производство. В Чобанов Хан се предлагат месни чевермета на специално пригоденото за това барбекю.
Всеки гост на Банско трябва да опита от традиционните деликатеси като капама, чумлек, бански суджук и старец, бански сач и катино мезе.
Добрата селекция на бели и червени вина, в компанията на пламтящата камина ще ви разведрят и стоплят и в най-студените бански вечери.
© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg