MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . . . . .
Адрес: България, София, жк "Изток", ул. "Николай Хайтов" 34
Есте

Един ресторант, различен от всички останали. Ресторант „Есте“ е нов, висок клас ресторант, разположен в комплекс от затворен тип - гаранция за спокойна и приятна атмосфера. Разполага с 50 до 100 места, отделно помещение, подходящо за презентации, конференции и welcome drink, лятна градина, детска площадка и подземен паркинг. Подходящ е за бизнес срещи, семейни събирания, различен тип мероприятия.

Ресторант „Есте“ предлага разнообразен избор на ястия, приготвени от най-висококачествени продукти. Специалитетите са богати на вкусове и аромати – истинско кулинарно вдъхновение. Главен готвач е шеф Димитър Дамянов, специализирал в Испания, Англия и Франция. За по-голямо разнообразие менюто има седмични предложения. Специално внимание заслужават десертните изкушения на нашите майстор сладкари. Ресторантът разполага с богат асортимент на вина от цял свят.

Ресторант „Есте“ създава уютна и комфортна обстановка за своите гости благодарение на отлично обслужване и елегантен интериор, пример за класа, качество и стил.

Ресторант „Есте“ извършва кетъринг услуги, изготвяне на четиристепенно меню в рамките на 80 до 160 лв., организира всички видове събития – камерни вечери, корпоративни партита, празненства.

Ресторант „Есте“ предлага клубна карта с функция за натрупване 10% от стойността на сметката. Отстъпката може да се използва при следващо посещение на заведението. Клубната карта се издава безплатно и може да бъде на името на фирмата или на частно лице.
© 2001 — 2023 | All rights reserved | created by format.bg