MASTERCART accepted VISA accepted

Сигурността на плащането е обезпечена със сертификат Thawte

. . . . .
Адрес: курорт Боровец
Училището на ски и сноуборд център „ Ледени Ангели“ е събрало екип от високо квалифицирани инструктори , които ще Ви разкрият удоволствието на зимните спортове по възможно най-лесния и приятен начин.
Ски училището се ръководи от Мария Димова и Атанас Петров – дългогодишни национални състезатели по сноуборд , с множество титли от международни и национални състезания.Техният опит се внедрява в обучението на туристите ,а инструкторите поддържат постоянно ниво в ските и сноуборда.
Предподаването се извършва индивидуално и групово , като се избягват прекомерно големи групи , с цел по-качествено  обучение .Уроците се преподават също на английски , руски и френски език.
Сноуборд и ски центърът на хотел „Ледени Ангели“ се намира непосредствено пред пистите Мартинови Бараки в Боровец.
Оборудването се обноявява всеки сезон и се състои от световно доказаните марки Nitro, Dynastar ,Lange.Екипировката е с голям набор от размери , както и различни класове ски и сноуборд.В ски гардеробът се продават широка гама модели на ски Dynastar и ски обувки Lange.
Гардеробът разполага с екипировка и за деца от най-ранна възраст.
Предлага се прецизно сервизиране на лична екипировка.
Магазинът към ски център „Ледени Ангели“ е зареден с изобилие от качествено оборудване и облекло на марките Nitro , Craft , Scott,Hestra  и Seger.
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg